zakaj
teatree
zakaj
magnezij
zakaj
kava
TeaTree.si
Teatree
Olje čajevca prihaja iz listov čajevca (Melaleuca alternifolia). Raste na močvirni jugovzhodni avstralski obali. Čajno drevo so ga poimenovali pomorščaki iz osemnajstega stoletja, ki so iz listov drevesa pripravili čaj, ki je dišal po muškatnem oreščku.
Olje čajevca je znano kot najmočnejši naravni antiseptik in deluje proti bakterijam, glivicam in virusom. Učinkovito je v boju proti številnim okužbam, ki so odporne na nekatere antibiotike, zato je čajevec odlično naravno sredstvo proti bakterijskim in glivičnim boleznim kot so akne, abscesi, mehurji, mastna koža, sončne opekline, atletsko stopalo, bradavice, herpes, piki insektov, izpuščaji, prhljaj in manjše rane.
TeaTree.si
Magnezij
Magnezij ima pomembno vlogo v človeškem telesu in je vključen v stotine biokemičnih reakcij, ki so ključnega pomena za dobro zdravje in dobro počutje.
Je eden od šestih esencialnih mineralov, ki so potrebni kot del zdrave prehrane, saj pomaga podpirati delovanje možganov in zdravje srca, hkrati pa krepi kosti in lajša simptome tesnobe.

Potrebe po magneziju so odvisne od starosti posameznika, obdobja rasti, fizične aktivnosti, nosečnosti ali dojenja, izpostavljenosti stresu, količine zaužite tekočine, pa tudi od uživanja nekaterih zdravil in zdravstvenega stanja.
TeaTree.si
KAVA
Kava je napitek iz prevretih zmletih zrn rastline kavovca. Je tradicionalno poživilo, katerega pitje je za pivce obred. Različne vrste kavovcev dajejo različne plodove, kar se izraža tudi v okusu kave. Na razlike v okusu poleg vrste vplivajo tudi klimatske razmere ter podlaga, na kateri rastejo rastline. Poleg teh dejavnikov na okus kave vplivajo tudi način obiranja, obdelave zrn, skladiščenja in transporta.
TOP Izbira
Naše znamke