O Nas

Naša
Vizija
Naravna in organska kozmetika močno vpliva industrijo kozmetike.
Res je, da je »lepota« še vedno glavni izraz, ki nam pride na misel, ko razmišljamo o kozmetičnih izdelkih.
Iz leta v leto vse več potrošnikov pričakuje, da bodo v kozmetiki, ki jo kupijo, našli »trajnostne«, »okolju prijazne« in »etične« lastnosti.
Naravna in ekološka kozmetika jih predstavlja na pristen način, saj je del njihovih temeljnih vrednot in zavezanosti ne le dobremu počutju ljudi, temveč tudi varovanju okolja in biotske raznovrstnosti.
Mi se trudimo tovrstne trajnostne, okolju prijazne in etične lastnosti pokazati v vseh izdelkih v naši ponudbi.

Naš cilj je preprost, s kakovostnimi naravnimi izdelki želimo zagotavljati dobro počutje za vse življenje.

Pozdrav
teatree.si ekipe
Pozdravljamo vas na prenovljenih spletnih straneh teatree.si s prav tako prenovljeno spletno trgovino.

Teatree oziroma eterično olje čajevca nas je navdušilo s svojimi lastnostmi pri negi kože, aromaterapiji in pri vplivu na splošno dobro počutje.
Magnezij kot dodatek k boljšemu počutju pri nas uporabljamo že vrsto let, mimogrede pa smo odkrili enostavnejšo uporabo s spreji.

Našli smo odlične dobavitelje, ki razumejo naravne produkte na enak način kot mi. Z iskanjm visokokakovostnih naravnih rešitev in oblikovanjem novih izdelkov ustvarjajo fascinantno sinergijo med različnimi učinkovinami, zato z veseljem že vrsto let sodelujemo z njimi.

Hvala za zaupanje, trudili se bomo biti še boljši.

Vaša teatree.si ekipa
  • Naravno
    Izdelki v naši ponudbi so naravni, ekološki, organski. Zanje veljajo stroga pravila, med drugim ne vsebujejo parabenov, natrijevega lauret sulfata, naftnih derivatov, jotiazolinonov, izopropilalkohola, palmovega olja ter genetsko spremenjenih organizmov.
  • Kakovostno
    Vsem izdelkom v naši ponudbi je skupna glavna lastnost, visoka kakovost. Vsem našimi dobaviteljem je pomembna pristnost sestavin in visok standard aktivnih sestavin, saj le tako lahko zagotavljajo želene rezultate dobrega počutja za vse življenje.
  • Zaupanja vredno
    Noben izdelek v naši ponudbi se ne testira na živalih. Kupcem v naši spletni trgovini zagotavljamo najvišjo vrednost. Povrnemo razliko v ceni, v kolikor drugje v Sloveniji najdete isti izdelek cenejše.