Trgovina

Naravna krema za dobro počutje na osnovi olja čajevca 5%, olja sladkega mandlja, karitejevega masla, ognjiča in nepozebnika. Deluje zaščitno, pomirjajoče in hranljivo, odlična proti dražeči in pordeli koži.

Primerna tudi za aknasto kožo, nego rahlih opeklin, iritacij na koži, za nego po depilaciji in britju, idealna pa je tudi za dojenčke.
Tea Tree olje je eterično olje, pridobljeno iz listov čajevca, ki ima svoj naravni habitat v Avstraliji.

V Vividusu olje čajevca ekstrahiramo s parno destilacijo brez uporabe topil. Laboratorijske analize potrjujejo, da je olje čajevca Vividus resnično izjemno visoke kakovosti.
Vsebuje vsaj 40% Terpinene-4-ol, ki je izjemno pomembna komponenta zaradi svoje učinkovitosti in manj kot 4% Cineola,ki je nujna sestavina eteričnih olj. To je daleč nad standardi, določenimi s strani nadzornih organov in je dokaz o kakovosti olja čajevca Vividus.

Ne vsebuje natrij lauret sulfatov, parabenov, izotiazolinov, težkih kovin, olj, izopropilnih alkoholov, glutena, kemijskih antioksidantov in silikonov.

Sestavine (INCI):
ACTIVE INGREDIENTS: tea tree oil 5%, sweet almond oil, karitè butter, marigold, hamamelis.
OTHER INGREDIENTS: acqua, citrus limonum, isopropyl myristate, isononyl isononanoate, glyceryl stearate, stearyl alcohol, cetyl alcohol, sorbitan stearate, panthenol, glycerin, tocopherol, lecithin, dichlorobenzyl alcohol, ascorbil palmitate, allantoin, carbomer, citric acid, limonene, citral, linalool, geraniol.

Vividus Tea Tree krema – 100 ml

20,00

Šifra: VV-TTC-100 Kategorija: