Izjava zasebnosti

VARSTVO PODATKOV

Petra Vlah s.p. zagotavlja varnost vaših osebnih podatkov.

Petra Vlah s.p. je zavezan k varovanju zasebnosti in je dolžan ščititi zasebnost uporabnikov naše spletne strani, kot tudi zaupnost podatkov naših kupcev. Podatke, ki jih dobimo, uporabljamo le za nemoten potek naročil.
Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za prilagoditev spletnih strani vašim interesom in zanimanjem.
Vaši osebni podatki so pri Petra Vlah s.p. varni. petra Vlah s.p. ne bo nikoli delil vaših osebnih podatkov s tretjimi strankami.

Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo le za usluge kupcem:
• Ob naročilu potrebujemo vaše ime, naslov elektronske pošte, domač naslov, telefonsko številko in podatke o načinu plačila. To nam omogoča izpolnjevanje vaših naročil in sprotno obveščanje o obdelavi naročil.
• Podatki o vaših nakupih nam omogočajo, da lahko spletno stran prilagodimo vašim interesom in izdelamo in ponudimo nove izdelke, ki bi vas utegnile zanimati.
• Podatki o uporabi Svet Majic in vaše pripombe nam pomagajo spletno stran neprestano razvijati in izboljševati.
• Če se odzovete na promocijo ali nagradno igro, vas bomo prosili za ime, naslov in naslov elektronske pošte. Tako vas namreč lahko obvestimo o morebitni nagradi. S temi podatki lahko spremljamo tudi priljubljenost naše tržne dejavnosti.
• Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za to, da vas obveščamo o izboljšavah na spletni strani, posebnih ponudbah in promocijah. Če ne želite prejemati teh informacij, nas obvestite prek elektronske pošte na naš naslov.

2015 © TeaTree.si - Izdelava spletnih strani